Az általános asszisztens szolgáltatásunk nagyon sokoldalú lehetőség, amivel optimalizálhatja idejét. Ennek a lehetőségnek a kihasználásának csak a képzelet szabhat határt. Használható mind az üzleti életben, mind a magánéletben történő feladatok és kihívások megoldására. Megpróbálunk néhány példát felsorakoztatni, hogy mire tudja használni ezt a szolgáltatást.

asszisztens

Mire is használhatja az üzleti életben általános asszisztens szolgáltatást? Tulajdonképpen mindenre, amire egy asszisztenst használna, kivéve, hogy nincs fizikai jelenlét. De ez ne riasszon vissza senkit, hiszen nem minden folyamathoz – sőt jobban belegondolva kevés olyan feladat van, amit ne lehetne online megoldani – szükséges a jelenlét. Emellett – ha szükséges – előre egyeztetett időpontokban személyes jelenlétet is tudunk biztosítani. Vegyünk néhány példát, amiben – tapasztalataink alapján – szívesen veszik ügyfeleink a segítséget. Ilyen feladat a Social Media (Facebook, Instagram, Twitter) napi vagy heti szintű posztolása. A könyvelési anyagok összekészítése a könyvelő számára ugyancsak egy monoton munka, ezt is szívesen szervezik ki ügyfeleink. Általános asszisztens feladat szokott még lenni a prezentációk készítése, szövegírás, adatbázis kezelés és a napi e-mail kezelés. Van még egy klasszikus feladat: a naptárkezelés. Ez is egy fontos feladat és így biztos lehet benne, hogy semmilyen eseményről, bevallásról, határidőről nem fog lemaradni. Emellett számos olyan feladatot ki lehet még szervezni, minden csak egyeztetés és megbeszélés kérdése.

A vállalkozás támogatás egy általános asszisztens profilja általában, de nem csak erre a feladatra használható. Használhatja ezt a szolgáltatást magánügyeinek szervezésére is. Vegyünk egy példát. Mondjuk családi rendezvényt kell szerveznie. Nem szeretne ezzel foglalkozni, nem akarja napja nagy részét egyeztetésekre, telefonálgatással tölteni. Akkor keressen meg minket! Emellett ha ügyintézéssel nem szeretne bajlódni, papírokat beszerezni vagy hitel ügyintézéssel foglalkozni, akkor is ez a szolgáltatás lesz a megfelelő az Ön számára.

Az általános asszisztens szolgáltatás egy komplex szolgáltatás, így ezt vagy altalanydíjban tudjuk végezni vagy projektalapon tudunk árajánlatot adni. Itt nincs óradíjas konstrukció.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztensi szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük