Az építőipari projekt asszisztens szolgáltatásunk azon ügyfeleink részére találtuk ki, akiknek szükségük van segítségre felújítási, átalakítási vagy beruházási ügyekkel kapcsolatban. Ezt a szolgáltatást hiánypótlónak érezzük, mert sokaknak van szüksége építőipari szolgáltatásra, de félnek attól, hogy nem azt kapják, amit szeretnének. Ebben a projektben a vezető koordinátorunknak több mint 5 éves tapasztalata van generálkivitelezőként.

építőipari projekt asszisztens

Elsősorban, amiben segítséget nyújt ez a szolgáltatás, hogy végig kíséri Önt a felújítás, átalakítás vagy beruházás teljes folyamatán. Lesz lehetősége bevonni valaki olyat a folyamatba, aki az Ön érdekeit fogja képviselni. Fontos dolog ez, hiszen kivitelezésben a megrendelő és kivitelező folyamatos konfliktusban van.  Sokkal könnyebb az élet, ha van kire támaszkodnia.

Első lépésként a megfelelő kivitelező megkeresésével kezdődik a folyamat. Mi általában nem javasoljuk a generálkivitelező megbízását, hiszen azért vagyunk mi, hogy megtaláljunk minden részfolyamatra a legmegfelelőbb szakembert. Olyan ez mintha egy válogatott csapatot raknánk össze. Vezető koordinátorunk tisztában van a szakmai kérdésekkel, így néhány keresztkérdéssel le tudja ellenőrizni mennyire kompetens egy kivitelező. Ebben is segítséget nyújt egy építőipari projekt asszisztens.

Ha kiválasztottuk kiktől kérünk árajánlatot, mi a helyszíni felmérést is levezényeljük Ön helyett. Ez is egy olyan feladat, amit egy építőipari projekt asszisztens elvégez Ön helyett. Ha van 3 értékelhető árajánlatunk, akkor abból Ön fogja kiválasztani a megfelelőt, persze mi is javaslatot teszünk. Örök igazság az, hogy olcsó húsnak híg a leve. A legtöbb esetben a legolcsóbb ajánlat vagy minőségileg kifogásolhat vagy a munka végére többe fog kerülni mint a legmagasabb árajánlat végösszege.

Megállapodás szerint napi vagy heti helyszíni szemlét tartunk a kivitelezés alatt, amit fényképekkel és helyszíni beszámolóval dokumentálunk írásban. Ha valami nem a megfelelően lett kivitelezve a reklamációt mi magunk fogjuk intézni. Ezt is elvégzi Ön helyett egy építőipari projekt asszisztens.

Mint látható, időt és nyugalmat vásárol a szolgáltatással. Az már csak a hab tortán, hogy költségeket is megtakaríthat a megfelelő kivitelezők alkalmazásával.

A pontos árajánlat elkészítéséhez meg kell határoznia a célokat és a rendelkezésre állási időt. Kérjük megkeresésében jelezze, hogy az építőipari projekt asszisztens szolgáltatás iránt érdeklődik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztensi szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.