Ha cégének munkaügyi segítségre ( HR Asszisztens ) van szüksége, esetleg el van maradva az adminisztrációval, akkor Önnek találták ki ezt a szolgáltatást.

Ha még nincs kialakított személyzeti nyilvántartása és egyszerűbb lenne, ha annak kialakítását, dolgozóinak be/ki léptetését és az egyszerűsített bejelentéseket más intézné Ön helyett, akkor jó helyen jár. Ebben az esetben Önnek egy HR Asszisztens kell. Ez sajnos egy elég monoton feladat minden vállalkozásban, de elengedhetetlen a szabályszerű működéshez. Nagyon sok olyan feladat van, amire oda kell figyelni, máskülönben lecsap a hatóság! Elengedhetetlen, hogy a jelenléti íveket megfelelően vezessék dolgozói és azok ellenőrizve és lefűzve legyenek. Ne feledje! Ez lesz az alapja a bérszámfejtésnek. Ebben tud segíteni a HR Asszisztens.

Sok esetben egy meglévő rendszer nem érdemes toldozgatni – foltozgatni, hanem le kell cserélni azt. Ezzel időt, energiát és főként pénzt spórol meg, hanem sokkal átláthatóbbá teheti vállalkozása működését is. És még az is egy plusz jó dolog benne, hogy nem kell számítania egy esetleges hatósági szankcióra.

Kollégáink az alábbi szektorokban dolgoztak:

  • vagyonvédelem

  • építőipar

  • takarítás

Mint látható ezek azok a szektorok, ahol elengedhetetlen a megfelelő munkaügyi adminisztráció. Minden apró hiba nagyon sok pénzbe kerülhet vállalkozásának. A tapasztalat azt mutatja, hogy a hatóságok is szigorúbban veszik a szabálysértéseket. Így mindenképpen tegye rendbe vállalkozásában a munkaügyi nyilvántartásokat. Mindemellett fontos dolog, hogy a hatályos előírások szerint minden munkavállalóval alá kell íratni GDPR hozzájárulást, mert a vállalkozás kezeli a munkavállaló személyes adatait. Ezt se felejtse el, mert mulasztási bírságot érhet!

Mindent egybevetve nincs semmi másra szüksége, mint – egy HR Asszisztens segítségén kívül – minden nyilvántartásának naprakész vezetésére és a bírságok elkerülik az Ön vállalkozást is. Tisztában vagyunk vele, hogy a mai munkaerőpaci helyzetben nehéz megfelelő kvalitásokkal rendelkező asszisztens találni, éppen ezért hoztuk létre ezt a szolgáltatásunkat. Nincs szüksége arra, hogy egy dolgozót csak azért kelljen foglalkoztatnia, hogy ezeket a feladatokat ellássa. Mi elvégezzük ezt a feladatot egy előre megállapított havi díjért cserébe és még költségként is elkönyvelheti szolgáltatásunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztensi szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.