Logisztikai asszisztens szolgáltatásunkat azoknak találtuk ki, akiknek segítségre van szüksége a logisztikai folyamatok koordinálására. Ez lehet beszerzés, raktározás vagy kiszállítás. Mi minden folyamat megszervezésében segítséget tudunk nyújtani. Fő koordinátorunknak több éves gyakorlata van emellett export, import és vám-ügyintézésben is.

logisztika

Vegyünk néhány példát, mikor is lehet hasznos az Ön számára a logisztikai asszisztens szolgáltatás:

  • Például webáruház nyitása előtt áll vagy meglévő webáruházának szeretne költséghatékonyabb megoldást találni a kiszállítására. Nem csak abban tudunk segíteni, hogy megtaláljuk a legköltséghatékonyabb megoldást, de akár a saját kiszállítás megszervezésében is tanácsot tudunk adni. Összeköttetésben állunk több lízing céggel is, amivel elérhető a legköltséghatékonyabb lízing konstrukció. A logisztikai asszisztens össze tudja hasonlítani melyik megoldás a legmegfelelőbb Önnek.

  • Ha esetleg export vagy import tevékenységet folytat, akkor is fordulhat hozzánk bizalommal! Mint korábban már említettük, egy vérprofi asszisztens segít ezekben a feladatokban, több éves tapasztalattal. Csak azt tudjuk javasolni, tegyen minket próbára és könnyítse meg saját hétköznapjait, nehogy betemesse a papírmunka.

  • Akkor is keressen minket, ha profilbővítés miatt szüksége van külföldi beszállítókra. Mindemellett ha csak a szállítási költséget szeretné optimalizálni, akkor is Önnek találták ki ezt a szolgáltatást. Minden csak azon múlik, hogy legyen elképzelése, amihez a megoldásra van szüksége.

  • Ha raktárkészlettel rendelkezik és nem szeretné annak figyelésével és adminisztrációjával tölteni a napjait, akkor is bennünket keres.

A virtuális asszisztens piacon egyedülálló szolgáltatásunkkal a célunk az, hogy olyan ügyfeleknek is segítséget tudjunk nyújtani, akikre a konkurens vállalkozások nem gondolnak. Fontos számunkra, hogy a legtesthezállóbb szolgáltatáscsomagokat tudjuk biztosítani, így adva több szabadidőt és nyugalmat ügyfeleink részére.

Összefoglalva keressen minket minden olyan esetben, amikor beszerzésre, raktározásra vagy kiszállításra keres megfelelő megoldást. Asszisztenseink angol nyelvtudással megoldanak minden felmerülő problémát.

Ezt a szolgáltatást általában projekt alapon végezzük, de lehetőség van átalánydíjas megrendelésekre is. Tegyen minket próbára!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztensi szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.