Az online marketing asszisztens szolgáltatásunk azon ügyfeleink részére találtuk, akik tudják már, hogy mit akarnak csak azt még azt nem, hogy hogyan. Nagyon fontos leszögezni, ez nem helyettesíti az online marketing teljeskörű szolgáltatást. 

Közösségi média

Akkor vegyük sorra, mi is az, amiben számíthat ránk:

  • egyszerű WordPress oldalak készítése

  • Facebook / Instagram / Twitter / Google fiókok létrehozása

  • szövegírás a weboldalhoz / webshophoz

  • hírlevél írása és szerkesztése

  • hirdetések kezelése

  • weboldal / webshop alap SEO kialakítása

A legnépszerűbb része online marketing asszisztens szolgáltatásunknak egyértelműen a Social Media napi / heti posztolása. Ez azért lehet jó megoldás, mert nem kell gondolkodnia miről posztoljon, nem önnek kell képek szerkesztenie, hanem szinte „automatizálni” tudja ezt a folyamatot.

A másik népszerű szolgáltatás a szövegírás. Nem boldogul a szövegírással? Vagy csupán nincs kedve bepötyögni a szöveget? Megvan a szöveg, de ki kéne bővíteni? Esetleg SEO kompatibilissé kell tenni? Ezek mind – mind olyan feladatok, melyet sokan a hátuk közepére kívánnak, így inkább megkeresnek minket. Mindig azt szoktuk mondani, ezt nem kell kudarcként megélni, mindenkinek van lehetősége segítséget kérni, hiszen ezáltal hozzáadott értéket vásárol vállalkozásának.

A hírlevél egy másik fontos dolog. A legnehezebb jó és hasznos hírlevél összeállítani. Ebben tud segíteni egy online marketing asszisztens. Ezért szervezi ki sok vállalkozás ezt a folyamatot. Persze nem elég egy ütős hírlevél, azt időzíteni is kell. Vannak olyan vállalkozások, ahol akár heti hírlevél küldésre is szükség lehet és vannak olyan vállalkozások, ahol negyedévente vagy alkalomszerűen kell csak küldeni. A hírlevél küldés egyik alapköve pontosan az, hogy ezt a gyakoriságot jól eltaláljuk.

Vagy ha csak egyszerű bemutatkozó oldalra van szüksége, ebben is számíthat ránk. Így egy kézben lehet a weboldal elkészítése és szövegezése is, ami nagy könnyebbség lehet az Ön számára.

Az online marketing asszisztens szolgáltatás egy komplex szolgáltatás, így ezt vagy altalanydíjban tudjuk végezni, vagy projektalapon tudunk árajánlatot adni. Itt nincs óradíjas konstrukció.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztensi szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.