A szolgáltatás részeként egyszerűsítve mindent, amihez ért, amiben van tapasztalata és nem igényel mindennapos személyes jelenlétet. Eddigi tapasztalataink alapján sűrűn előfordul, hogy a cégvezetőkben megszületik az igény egy virtuális asszisztens – re, csak azt nem tudják pontosan, hogy ezt a szolgáltatást keresik.

Ahogy egy üzlet beindul egyre több feladat és egyre több adminisztráció hárul a vállalkozóra. Azt érzi, hogy egyedül már nehezen birkózik meg a feladattal, de nem akar/nincs szüksége csak azért egy irodát fenntartani, hogy oda fel tudjon venni egy alkalmazottat, aki ellátja a segítő feladatokat. Pontosan erre a helyzetre nyújt tökéletes megoldást egy virtuális asszisztens felfogadása.

Ne tévesszen meg senkit a szolgáltatás megnevezése. A legtöbb virtuális asszisztens tapasztalata, tudása és szemlélete nem csak asszisztensi feladatok ellátására teszi őt képessé, hanem sokkal komplexebb feladatkörök is rá ruházhatóak.

A munkavégzése egy virtuális asszisztens – el igazi csapatmunka!

virtuális asszisztens

Magyarországon az az elképzelés napjainkban is, hogy egy általános asszisztens – aki munkaidő alatt az irodában van  – munkáját könnyebb ellenőrizni, egyszerűbb a helyzet, hiszen akkor szólok neki, amikor akarok, ő is bármikor kérdezhet, tehát egyszerű kommunikálni vele, az elvégzett munka eredménye kézzelfogható és az irodában található (papír alapon, fájlok formájában stb.). 

Sokan azt nem tudják elképzelni, hogy ezt hogyan tudja valaki ugyanígy megoldani, ha nem tartózkodik bent a munkavégzése alatt az irodában, nincs “szem előtt”. Magyarországon a home office unkavégzésnek nincs kultúrája, sőt előítélet van ezzel a gyakorlattal szemben.

Ebből adódóan a közös munkavégzéshez egy virtuális asszisztenssel elengedhetetlen a bizalom!

De nézzük meg konkrétan milyen feladatokat tudunk kiszervezni a egy virtuális asszisztensnek:

  • Ügyfélszolgálati tevékenység (e-mail/telefon/online)

  • Táblázatok, prezentációk készítése

  • Nyilvántartások vezetése

  • Beszállítókkal/megrendelőkkel való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás

  • Programok és rendezvények szervezés

Még hosszasan lehetne sorolni azon tevékenységeket, melyeket ki lehet szervezni egy cég működéséből, ezzel is csökkentve a vezetői terheket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztens szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Vagy használja ajánlatkérő űrlapunkat:

 

[contact-form-7 id=”979″ title=”1 kapcsolati űrlap”]