Ebben a bejegyzésben arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért jó virtuális asszisztenssel ( VA – val ) dolgozni. Megpróbáljuk körül járni a kérdést, hogy segítsünk megérteni miért lehet jó választás ez a szolgáltatás az Ön számára.


Még mindig sokak által ismeretlen terület a virtuális asszisztensek munkája. Továbbra is sokan kérdezik tőlünk, hogy pontosan mit is lehet kérni egy VA – tól, hogy is működik ez a szolgáltatás a gyakorlatban. Különböző szemszögből igyekszünk bemutatni a VA-k munkáját – elsősorban a mi munkánkat – hogy ezzel is közelebb juthasson a válaszhoz, hogy megfelelő lenne-e ez a szolgáltatás az Ön számára.
Fontos kérdés mindenekelőtt, hogy az Ön cégében szükséges-e a személyes jelenlét ahhoz, hogy gördülékenyen működjön az irodai háttértámogatás. Ha a válasz nem akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy egy virtuális asszisztenst kellene foglalkoztatnia. Ha mindenképpen igényel a munka jellege személyes jelenlétet, akkor a kérdés az lehet, hogy hány órában, kidolgozná-e egy személyes asszisztens a munkaidejét hatékonyan. Vannak VA – k – többek közt mi is – akik vállalnak kötött időben személyes jelenlétet is. Érdemes ezt a lehetőséget is megvizsgálni, mert előnyökkel járhat egy ilyen megoldás:

  • Nem kell folyton ellenőrizni

  • A számunkra legideálisabb időben dolgozik

  • Költséghatékonyság

  • Rugalmasság

  • Számlaképesség

Úgy lehet ezt a szolgáltatást elképzelni, mint egy webshopot. A webshop mögött sem minden esetben áll egy valódi, fizikális bolt, mégis megkapjuk a kiválasztott árut. Nem kételkedünk a valódiságban, hiszen árut kapunk, számlát és hozzáadott értéket. A VA hasonlóan működik. Van saját infrastruktúrája, van szakmai tapasztalata és a szolgáltatást is biztosítja, csak nincs személyes jelenlét. Ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozik csak azért mert nem látjuk a munkavégzését, hiszen a szolgáltatása során van megtestesült eredménye a munkájának. Legyen az egy prezentáció, egy Excel fájl vagy Word dokumentum. Ezért nem kell félni attól, hogy nem látjuk a VA – t munka közben, a munkájának van eredménye.

VA

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztens szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Vagy használja ajánlatkérő űrlapunkat:

 

[contact-form-7 id=”979″ title=”1 kapcsolati űrlap”]