Ebben a bejegyzésben megpróbáljuk bemutatni a virtuális asszisztens szolgáltatás lehetőségeit takarító cégek számára. Miért is lehet ez igazi alternatíva egy klasszikusan irodai jelenlét centrikus munkakörben.

Meglátásunk szerint igenis kiválthatja akár az iroda vezető szerepkörét is egy megfelelő tapasztalattal rendelkező virtuális asszisztens. Minden csak szervezés kérdése. Természetesen előre egyeztetett időpontokban szükség lesz a személyes jelenlétre, de a feladatok többsége megoldható home office munkavégzésből is.  Előre látható módon a hónap végén a havi zárásoknál jelen kell lennie az asszisztensnek, Ha van toborzási feladata, akkor minden héten heti egy-két napon ugyancsak szükség lesz a jelenlétére. Még a fizetés osztási időszakban is sokat tud segíteni jelenlétéve.

takarító cégek

Tehát ha megbarátkoztunk azzal a gondolattal, hogy szóba jöhet egy virtuális asszisztens felfogadása, akkor nézzük tovább hogyan tudja elvégezni a takarító cég mindennapi ügyes-bajos dolgait. A levelezési feladatokat gond nélkül elláthatja az asszisztens otthonából, a telefonhívásokat ugyancsak. Mivel titoktartási kötelezettsége van a megbízója felé, így nem lehet probléma a kimutatások, táblázatok és programok használata a saját gépéről. Ezzel a feladatok 70 %-át tulajdonképpen le is fedtük. Hiszen a social media és weboldal kezelést, valamint a hirdetések kezelését ugyancsak tudja a VA távolról kezelni, így újabb 5 %-ot letudtunk a feladatok közül. A többi feladatot persze csak irodai jelenléttel lehet megoldani, mint fentebb már említettük.

Nézzük meg a dolog anyagi oldalát. Ha tételezzük fel, egy nettó 200 000 Ft-os béren alkalmazunk egy asszisztenst (a munkaerőpiaci változások miatt, ezért kis tapasztalattal rendelkező, esetleg pályakezdő asszisztens jöhet szóba), akkor az összes költségünk 363 910 Ft. Ha a virtuális asszisztens ennyit vagy ettől kevesebbet számláz, akkor már megérte az alkalmazása anyagilag. Hozzátennénk, hogy ezen az ár fekvésen már több tapasztalattal rendelkező VA-t tudunk választani, ezért már nyertünk a szolgáltatáson.

Ha tetszik a gondolat, hogy felfogadjon egy VA-t, vagy Ön szerint tetszene ez a szolgáltatás más takarító cégek vezetőinek, kérem keressen minket bizalommal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a virtuális asszisztens szolgáltatások iránt kérjen árajánlatot, vagy keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Vagy használja ajánlatkérő űrlapunkat:

 

[contact-form-7 id=”979″ title=”1 kapcsolati űrlap”]